27 October 2013

TFW backstage

Kes siis veel ei tea, siis ma käisin selle aastasel Tallinn Fashion Week'il jumestustiimiga meike tegemas. Sellest tulenevalt ei näinud ka ka põhimõtteliselt üldse showd ja sain pildistada vaid lavatagust elu. 

Who doesn't know yet, I went to the Tallinn Fashion Week with the make-up team . So, as I was in backstage all the time and had almost no time to see thw shows at all , I can only show you the pictures I took of the backstage life . 



See tore küünelakkide ringike oli lavataga, et inimesed saaksid endale iga päev erineva ja toreda maniküüri teha. Samuti oli see hea, sest ka modellid said oma küüsi lakkida just kleidi või meigiga sobivat tooni. Kuigi mul on küüntel geel , proovisin ma siiski ka viimased kaks päeva erinevaid lakke oma küüntel - väga lahe. Kui küüned olid lakitud sai need kiirelt kuivatada China Glaze kiirkuivatava õliga ja kui küünelakk ei sobinud või kui midagi läks sassi, sai selle kiirelt eemaldada Maybelline Express Remove küünelaki eemaldajaga


This lovely ring of nailpolishes was in the backstage so visiting people and also models could do different manicure every day. There was also an oil to speed up the drying progress on nails, this product was from China Glaze . You could aslo take the polish off with Maybelline Express Remove nailpolish remover.

minu ja Erle pisike toolauake / our little working station 

tööhoos / working 


väga armas (akna)lauakaaslane 


käib töö ja vile koos / working people 







Viimasel päeval ehk siis eile sain õnneks vaadata ka Kuldnõela showd, mis oli absoluutselt fantastiline. Kõige enam meeldisid mulle Kuldnõela võitja Antonio ja Kuldnõela nominendi Liisi Eesmaa riided . Uskumatult head, nende showd vaadates tahtsin iga riietuse peale plaksutada . Mul on super hea meel, et sain sellise võimaluse sellisel üritusel osaleda. Käsi südamel võin öelda, et mina kui tõsine moevõhik Eesti moeloojate osas, sain palju targemaks ja palju toredaid tutvusi. 

In the last day , witch was yesterday , I had a chance to watch the Kuldnõel show  and its was absolutely fantastic. I loved the line from Antonio who won the Kuldnõel and also I really liked the line by Liisi Eesmaa who was also one of the nominets to the Kuldnõel. I am really happy that I got the chance to go to this kindof event and also see the show aswell. I really don't know anything about Estonian fashion designers so I was really happy to get to know about that a little bit more and met some really lovely people aswell. 

Kas Teie käisite ka Tallinn Fashion Week'il? Kelle show Teile kõige enam meeldis?
Did you went to see the Tallinn Fashion Week show aswell? Who's line did you like the most?

xx


2 comments:

  1. minu arust on see naljakas, et esimesel pildil on lihtsalt hunnik kondoome.

    ReplyDelete