20 November 2013

Small haul

Sain mõned nädalad tagasi oma ristiemalt endale natukene Kaubamaja kinkekaarte. Otsustasin eelmisel nädalal need ära kasutada ja siin on asjad, mille endale soetasin . 
Esimesena jäi mulle näppu see kuldne kaelakee. Sellises stiilis kuldsed ehted on mu lemmikud ja neid ei saa kunagi liiga palju olla. Teise tootena teadsin juba kohe, et tahan Artceco mineraalset nahavärvi silmapliiatsit. Olen nahavärvi silmapliiatsit tahtnud endale soetada juba ammu ja tean, et saan Artdeco peale kindel olla. Viimasena juhtus mulle näppu Green Nature Jojoba õli . Tahtsin küll alguses Nurme Seebi oma osta, kuid pikemal konsulteerimisel oma sõbrannaga, kes töötab Kaubamajas, otsustasin ikkagi selle kasuks. 

A few weeks ago I got some Kaubamaja giftcards from my godmother. So on Friday I decided to but some new stuff. Firstly I got myself a really pretty golden necklace. I really love necklaces like that so I can never have too much of them. The second product that I got was Artdeco mineral eyepencil in nude. I have been wanting a nude eyepencil for a long time and I can always count on Artdeco. Last but lot least I decided to try out jojoba oil. I got myself the Green Nature one. At firts I wanted to try jojoba oil by Nurme Seep, but as you can see, this time Green Nature won :D

Mida uut olete Teie endale viimasel ajal soetanud? Kas olete kasutanud kumbagi nendest ilutoodetest ja kuidas meeldis/meeldib?
What have you bought yourself lately? Have you ever used these beauty products and do / did you like it?

Love,
G

2 comments:

  1. miks siis just green nature, mitte nurme seebi omad? :)

    www.cosmeticspower.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tead, ma ei teagi täpselt. Üheks suureks määrajaks oli kindlasti just hiljuti ühe eesti blogija Anna Elisabethi blogist loetud arvutus. Teiseks, ütles mu sõbranna, kes Kaubamajas töötab, et seda ostetakse natukene rohkem, nii et mõtlesin, et proovin esimesena seda. Võin ausalt öelda, et ei ole siiamaani pidanud veel pettuma.

      Delete