02 April 2014

My 5 minute make-up

Ma usun, et nagu mul, on ka kõigil Teil neid hommikuid, kus kas magate sisse või lihtsalt ei olegi rohkem aega enda "ilusaks tegemiseks" kui 5 minutit. Ka minul oli just hiljuti selline situatsioon.
Soovitan kindlasti valida kasutamiseks kas BB või CC kreem, kuna seda on väga lihtne hajutada, peale kanda ja enamasti sulandub see kiirelt nahatooniga. Kui on vajadus võid peale seda kasutada ka peitekreemi, kuid kui on väga kiire, siis piisab ka lihtsalt BB või CC kreemist. Pildil tegin mina kiire ja väga heleda kontuurimise ja lisasin värvi natukese punaga. Kiiruse mõttes vali alati puna, kuna see jätab näkku värskema efekti. Viimaseks nipiks soovitan ma valida huultele kas palsam või pigem heledas toonis huulepulk, sest heledama huulepulga pealekandmisel ei ole rutuga tekkinud vigu nii kergesti näha, kui näiteks punase huulepulga puhul. 

I belive I'm not the only one who has thosw mornings when 5 minutes is the only time Ican spend on my make-up . So my tips for you are 1. try to use BB or CC creams as they are easily blendable. 2. If you have to choose between contouring/ using bronzer or using a blush always use a blush ( if you can't use both) because it adds colour to your face and makes you look more fresh. 3. And when choocing lipstick always choose something light when you're in a hurry because it shows less mistakes after applying ( or just put some lipbalm on ) 

KASUTATUD TOOTED / PRODUCTS I USED

Nägu/Face
Make Up Store matt foundation MILK 
Make Up Store microshadow CASUAL
M.A.C blush DESERT ROSE

Silmad/ Eyes 
Artdeco brow powder 5
Loreal False Lash Telescopic waterproof mascara BLACK

Huuled/ Lips
Maybelline colour whisper 120 petal rebel 


Millised on Teie 5-minuti jumestuse nipid? 
What are your 5-minute make-up tips and tricks? 

2 comments:

  1. Ehhhe, väga lahe, ma oleksin nagu lugenud enda 5-minutilist meigitegemist.. täpselt sama! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vist juba mitmes asi, mis meil sarnane :) tundub,et peaksime kohtuma ja vaatama, kas on neid asju veel ;)

      Delete