02 April 2014

No make-up day

Vaatasin ükspäev ühe oma lemmik jumestaja videot selle kohta, kuidas inimesed peaksid end oma kehas igas olekus õnneliku , enesekindla ja ilusana tundma. See pani mind väga paljuski mõtlema sellele, kas ma ise olen oma kehas ikka alati õnnelik?! Esmaspäeval otsustasin teha päeva, kus ei kandnud mitte grammigi meiki oma näol ja üritan nüüd iganädalaselt sama hakata kordama, et vähemalt kord nädalas lasen oma nahal TERVE päeva puhata ja ei kanna üldse meiki. Tahaksin jõuda enesega sellisele rahulolule, et suudan olla enesekindel ja õnnelik ka ilma ennast kogu aeg jumestamata. Tahaksin väga , et ka kõik teised sama suudaksid teha, sest tegelikult loeb vaid iseenda arvamus ja kõige tähtsamaks on siiski rahulolu endaga, mitte see mida kõik teised kõrval olevad inimesed Sinust arvavad. Kuna mu nöonahk on jälle halvemuse poole liikunud, sisi tunnen, et võlgnen selle iseendale ja oma nahale, et lasen tal mõned korrad nädalas ka puhata ja nautida õhku ja värskust. 
I watched a video made by my all time favourite make-up artist where she talked about being confident in your own body and being confident all the time weather you are wearing full make-up or no make-up at all. It made me think about myself and if I'm really happy and confident all the time . And as my skin has had lots of breakouts lately I decided I have to make myself some no make-up days atleast once a weel. Firstly because I have to learn to be confident in my body even without make-up & secondly to give some freedom and fresh air to my skin as it really deserves it. 

Kui tihti lased Sina oma nahal hingata ilma meigita? 
How often do you give your skin no make-up days?


8 comments:

  1. mina kasutan igapäevaselt vaid silmapliiatsit ja ripsmeduši, vahel harva ka põsepuna ja kulmupliiatsit, seega arvan, et mu nahk armastab mind, et nii hästi temaga ümber käin :D

    ReplyDelete
  2. Mul varasemalt oli 5-6 päeva nädalas ilma meigita ja 1-2 päeva meigiga, nüüd 5 päeva meigiga ja 2 ilma meigita- ootan, et päike välja tuleks ja nägu jumekam oleks, siis saaks rohkem päevi ilma meigita olla:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, suvi on suurepärane aeg, et lasta oma nahal puhata. Ootan ise ka juba ärevusega seda aega :)

      Delete
  3. Mul oli kunagi nii, et mitte kuhugi ei läinud ilma meigita, kogu aeg olin meigitud. Siis kunagi hakkasin mõtlema, et miks ma ennast koguaeg meigin ja miks ma ei suuda isegi peegli vaadata kui midagi näos pole, nii tegin karmi otsuse ja päeva pealt ei kandnud grammigi kosmeetikat näkku. Algus oli raske, peeglit nähes tahtsin kohe midagi näkku määrida ja mõtlesin kogu aeg, et oleks mul see või see kaasas jumestaks kohe ennast ära. Eriti valus oli minu meelest see, et ma ei tundnud isegi oma nägu ära ilma meigita, see tundus kuidagi võõras nagu oleks ma teises kehas.
    Nüüd igastahes olen harjunud mitte meikima, jumestan ainult siis kui tähtis sündmus on aga viimasel ajal isegi siis mitte. Vahepeal tuleb tuju meikimiseks aga muidu olen täiesti meigi vaba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tubli oled , et sellise otsuse tegid ja kui nüüd omas kehas rahul oled, siis see ju ongi kõige tähhtsam :)

      Delete
  4. Mina lasen oma nahal iga päev hingata, mul polegi jumestuskreemi, oman vaid Garnieri BB kreeemi, mida kasutan kuni kord kuus, aga siis panen tavalise näokreemiga pooleks, et miiga maskiks ei läheks :) igapäevaselt kasutan vaid ripsmekat :;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea ja samas natukene ka kade lugeda, et naised saavad elada igapäevaselt ilma end jumestamata ja samas kindlasti ka ikkagi väga head välja näha seal juures :)

      Delete