15 April 2014

REVIEW: Britney Spears Hidden Fantasy perfume & perfume body loition

Ütlen kohe alustuseks ausalt ära, et ma olen kõige kehvem lõhnade seletaja üldse, kuid ma luban, et üritan, kuna mõned inimesed on juba ammu palunud selleteemalist tootearvustust. Sain need mõlemad tooted jõuludeks ja tean täpselt, et see päkapikk, kes need mulle ostis, sai need internetileheküljelt www.mylook.com ilma neid varem nuusutamata, ehk siis polnud tal õrna aimugi , kas mulle need ka meeldivad. Kuid tal vedas ikka täiega, sest need on praegu mu igapäevased lemmikud. Minu arvates lõhnavad kõik Britney Spearsi lõhnad suhteliselt ühte moodi, kuid lihtsalt selle vahega, et üks on natukene vähem "läila" kui teine. See konkreetne on minu arvates väga naiselik ja pigem tugev ja kauapüsiv lõhnaõli , mille lõhna intensiivistab eriti veel samalõhnalise kehapiima kasutamine. See lõhn on pigem magusapoolsem, kuid samas mõrkja alatooniga ja väga meeldejääv ning mis kõige tähtsam ÜDINI NAISELIK. Kindlasti ostan endale seda lõhna ka edaspidi ja  kes mu seletusest natukenegi aru sai ja tunneb, et on sedasorti lõhnade fänn, siis soovitan poes nuusutamas käia ja kindlasti see endale soetada. Bitney Spearsi lõhnad on juba ka tavapoes suhteliselt odava hinnaklassiga, mis tähendab, et internetipoodides on nad veelgi odavamad ja on võimalik leida ka ülimalt hea hinnaga komplekte. 

To be honest from the start, I have to say I'm the worst perfume reviewer. But I promise to try my best since some people have waited for something on perfumes for a long time. I got both of the products for Christmas and I know for a fact that this person got them from mylook.com. Buying perfume without smelling it is allways a risk, but this person was lucky because now they are my daily favourites. In my opinion all Britney Spears perfumes smell pretty much the same. The only difference is that some are less sugary than others. The one I have is very feminine, rather strong and long-lasting, even more so when I use the body lotion.
The scent is rather sweet but at the same time slightly bitter, very memorable and most of all SUPER GIRLY. I'm sure I'll buy this scent in the future and those of you who managed to get what I was trying to explain and feel this product is for you, i recommend to give it a try. Perfumes by Britney Spears are fairly cheap in regular shops allready so buying online is even more cheaper and it's possible to find a really well priced set of products.


Millised on Teie lemmiklõhnad? Kas olete kunagi seda lõhna kasutanud?
What kind of perfumes do you prefer? Have you ever used this perfume? 

4 comments:

  1. we haven't smelt this particular Britney spears perfume before, but we've smelt some of the others, and we would have to agree that they all smell rather similar. You did an amazing job reviewing the perfume!!

    www.mkstyleramblings.blogspot.com.au

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you very much , it's great to hear because in my opinion I even can't make a big difference between parfume types :D

      Delete
  2. Ma olen oma sõbranna Britney lõhna nuusutanud, nime ei mäleta aga lillas pudelis.. ülihea! :) Aga mulle meeldivad ka rohkem magusapoolsemad ja selliseid suvised lõhnad. Kui lõhnapoodi satun siis nuusutan selle punase Britney lõhna ka kindlasti ära! Jutu järgi tundub mulle sobivat. ;) Hetkel kõige rohkem kasutan oma lõhnadest Gucci Flora Gorgeous Gardenia, super naiselik, magus ja värske. :) Kuid minu üks mure on, et ostan suured lõhnad, ka see lõhn mul 100 ml, mis ma ei kujuta ette millal otsa saab.. Ja niimoodi on mul 4 lõhna poolikud, ei jõua ennem ära kasutada kui tahaks juba uut lõhna. Kuigi on super hea, kui on väike kollektsioon ja siis on ka hea valik tuju järgi lõhnastada aga siiski otsustasin, et edaspidiselt hakkan ostma ainult väikseid pudeleid, sest ei ole mõtet lihtsalt väga suureks ka lõhnavalikut kodus ajada, 2-4 lõhna on väga hea kasutada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soovitan seda soojalt Maria. Super hea :)

      Delete