03 June 2014

Spring empties

PS! vabandan ette ära juba taustahäälte, minu fookusest väljas olemise ja vahepeal ka kaadrist välja olemise. Küll ma ka üks kord selle videode tegemise ära õpin :)




12 comments:

  1. Väga mõnus video! Jätka kindlasti videode tegemist, üle pika aja suutsin ühe 10-11 minutilise video ilma nihelemata ära vaadata. Tihti paljud youtube'i ilugurud jutustavad igast tootest 4 minutit ja siis muutub asi juba igavaks, kuid Sinu videos seda ei juhtunud ja see oli lõpuni huvitav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga armas, hea on seda kuulda, sest tegelikult tean, et see polnud miski ideaalne video :)

      Delete
  2. Video meeldis väga! Sul on nii mõnus hääl, pole selline kriiskav (nagu paljudel youtuberitel on). Üks soovitus- järgmine kord võiksid ukse kinni panna, sest pesumasina (?) hääl natuke segas sinu kuulamist. Jään järgmisi videosid ootama. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, need hääled, need hääled :D Ma kahjuks hetkel elan nii, et pole kusagile nende häälte eest varjuda :( kuid üritan järgmine kord ajastada vaiksema aja ja vähem segavaid faktoreid. Aitähh siiski :))

      Delete
  3. Lihtsalt pean küsima, et mis imeilus huulepulk/läige Sul selles videos on? Nii ilus!
    Video ka väga meeldis! Nii et jätka samas vaimus ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eeee, siin on Maybelline colour whisperer 120 + Make Up Store First Kiss( mida minuteada enam pole müügis ) :) Aitähh :)))

      Delete
  4. Mõnus hääl Sul tõesti! :)
    Nii armsalt vahepeal tõstsid häält kassi peale:D Selle kräunumise peale mul kohe endal kassid siin kõrval reageerisid:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heehee, olen jah kuri kassiemme :D Aga tänan komplimendi eest :)

      Delete
  5. mina nõustun Carmeniga, niii hea video, ei olnud igav ega midagi. videode suhtes ettepanekuid pole, ma vaataks köiki, mis sa siia ostitad, hea meelega :)

    ReplyDelete
  6. Niii armas oled :)! Sellised chit-chat videod on väga mõnusad. Samamoodi jälgiksin huviga mõnda "Chit-chat get ready with me"-videot :).

    ReplyDelete