29 July 2014

REVIEW + GIVEAWAY : keemiline ripsmete koolutamine

Käisin eelmisel nädalal armsa Maarja juures oma sirgeid ja läbipaistvaid ripsmeid värvimas ja koolutamas. Värvimas olen oma ripsmeid varemgi käinud, kui koolutamise kogemus oli minujaoks esimene. 
Mida ripsmete keemiline koolutamine endast üldse kujutab ? 
Keemiline koolutamine jätab ripsmed kaunilt kaardu. Tulemus püsib 2 kuud ning protseduuri 
pikkuseks on umbes 30-45 min. Koolutamisel kasutab Maarja klambritehnoloogiat, millega ei ole võimalik ripsmeid "üle" keerata (nagu rullide puhul).
Kuidas mina keemilise koolutamisega rahule jäin? 
Protsetuur ise oli väga meeldiv ja kestis piisavalt kaua, et lõõgastuda, kuid samas piisavalt vähe, et mitte rahutuks muutuda. Kuna olen ise harjunud oma ripsmeid natukene rohkem juurelähedalt koolutama, siis olen siiski hommikuti seda koolutust veidi üle teinud, kuid samas näevad mu silmad siiski palju ilmekamad välja ka ilma sekkumiseta. Hoopis teine teema on ripsmetuši kasutamisega. Saan nüüd lõpuks tavalisi ripsmetušše kasutada! jehhu!! Teen küll alla väikese funki lisava koolutuse, kuid nad ei vaju alla ja püsivad veatult terve päeva. Ma olen selle üle nii super õnnelik, sest saan nüüd lõpuks proovida igasugu toredaid ripsmetušše mida olen tahtnud proovida juba ammu. (viimased pildid on tehtud ripsmetuššiga) .

Maarja tehtud tööde kaustaga saate uudistada siin: https://www.facebook.com/maarja.lindpere/media_set?set=a.615480421797927.1073741828.100000079253200&type=3



Samuti on mul teile rõõm teatada, et loosin 4.08 välja ühe õnneliku, kes saab Maarja juurde keemiliselt oma ripsmeid värvima ja koolutama minna!!!

Selleks, et loosimises osaleda pead:
1. olema minu blogi jälgija ja olema vajutanud "like" nuppu minu facebooki lehel https://www.facebook.com/MakeUpByGretelPersidski
2. jagama seda postitust ükskõik millisel moel oma sõpradega 
3. jätma siia kommentaaridesse oma nime ja e-maili aadressi

Head loosiõnne Teile kaunitarid!! 

3 comments: