24 September 2014

REVIEW: Placent Activ products



ENNE


PÄRAST ( umbes 4 kuud kasutatud) 

9 comments:

  1. Postitus tuli minu jaoks väga õigel ajal, sest olen just täna pool päevast kulutanud "imetoodete" otsimisele, mis võiksid juuksekasvu soodustada, tegelikult ostsin isegi ühe juurekasvuõli täna. Tuli tahtmine ka kohe soetada need, aga mis Sa arvad, kas ainult ampullidest ka piisaks või on vajalikud ja shampoon ja palsam? Ja muidugi jään huviga pilte ootama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina leian, et minujaoks toimisid vist kõige paremini šampoon ja palsam, kuid minu juuksur ütles, et temale piisas ka vaid ampullidest :)

      Delete
  2. Lähiajal üritan ka kindlasti proovida neid tooteid. Endal on blondid juuksed ja need absoluutselt ei kasva. Loodan,et ka minul mõjuvad positiivselt:) Tahtsin küsida,et kas lähiajal tuleb ka mingi postitus kulmude kohta( kuidas kulme kulmupuudriga nö joonistada või üldse kuidas ilusaid kulme endale teha)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on tegelikult piltidega tehtud kulmupostitus, aga kui on piisavalt soovi, siis võin ju ka video teha :)

      Delete
  3. Hei! Kust neid tooteid osta saab? :)

    ReplyDelete
  4. Kust näen enne ja pärast pilte? :)

    ReplyDelete
  5. Väga kena meik! :) Sa võiksid oma piltide juurde lisada ka nimekirja toodetest, mida meigi tegemisel kasutanud oled (nii blogis kui fb lehel) ja selle konkreetse looki kohta võiksid ka videoõpetuse teha :P

    ReplyDelete
  6. Väga kaunis näed välja ning need viimased fotodon ülimõnusad! Olen kasutanud ampulle kunagi ja ei mäleta, et kasvu puhul töötasid, kuid siledamaks ja läikivamaks tegid küll. Nüüd aga lähen kindlasti šhampooni ja palsamit endale ostma, kuna juuksed lihtsalt kohe üldse ei taha kasvada ning igasugu abistavate vitamiinide usku ma pole absoluutselt :)

    www.dodolce.com

    ReplyDelete
  7. Väga armas ja tore video :) Kas oled ka Hairbelli shampooni ja palsami kasutanud või tead sellest midagi? http://harmonylife.ee/hairbell-kompleks0046
    Kumba sa soovitaksid kasutada, et tulemus oleks tõhusam?
    Päikest,

    Katrin

    ReplyDelete