19 December 2014

Questions & Answers

Hei kallid! Lõpuks sain küsimuste-vastuste video filmitud! Loodan, et meeldib. Kui on veel küsimusi, küsige julgelt :) Kaunist jõuluaega! PS! Sorri, et see nii pikk on, küsimusi oli lihtsalt nii palju :)

11 comments:

  1. Polnud sugugi pikk video... vaadates aeg lausa kadus ja kui lõpp kätte jõudis siis tekkis emotsioon.... misasja juba läbi või :) Ülimalt armas ja positiivne inimene. Ilusat jõuluaega;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitähh, see tähendab mulle palju! Sulle ka imelist jõuluaega!

      Delete
  2. Mulle kaa väga-väga meeldis! Videot vaadates tekkis esimest korda see sama tunne, mis on suuri youtubei tegijaid vaadates- päriselt huvitav, köitev, võluv, inspireeriv ja austusväärne blogija, keda ihkaks lausa sõbrannakski! :D Edu sulle Gretel! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitähh armas! Olen täiesti tavaline inimene ja minuga suhtlemine ning tutvuse loomine pole kunagi keelatud :)

      Delete
  3. Kuidas suhtud looduskosmeetikasse? Võiksid sellest postituse teha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mullee väääga meeldib looduskosmeetika ja kõik naturaalne! Teen selle kohta kindlasti postituse :)

      Delete
  4. aww, aitäh, armas :)

    ReplyDelete
  5. Minu meelest ka, polnud üldse pikk video, võiks rohkemgi neid videosid olla!
    Olen sinu tulihingeline fänn ;) Muidu kõike head ja paremat Sulle, ilusat jõuluaega ning aastavahetust samuti!!! :)

    ReplyDelete
  6. siin on sul ilusad kulmud!

    Algul vaatasin, oi seda 20 minutit küll ei viitsi vaadata ent see läks nagu niuhti! Ma pole väga suur sinu fänn olnud aga ajapikku oled sümpaatseks muutunud. Mulle meeldivad su videod!

    ReplyDelete
  7. Väga vahetu ja tore inimene oled, mõnusa twistiga muidugi :) Ma ei taha nagu mingi stalker näida, kuid olen terve elu Su fänn olnud. Oled küll minust mitu aastat noorem, kuid juba Nooruse 13 majas vanaemal külas käies vaatasin hoovi peal, et whaaat, kes see väike spunky tüdruk on, mõnusalt ekstravertne ja veidi uhke, kuid igatahes meeldejääv. Seetõttu olen Sind vahel ikka facebookis vaadanud ja imestanud, et oled ikka äge plika küll. Me küll ei suhelnud üldse ja vaevalt Sa mind äragi tunneksid, tahtsin lihtsalt öelda, et oled väga meeldejääv ja kaunis tüdruk, keep going :) (PS, mina küll igatsen Su pikki blonde juukseid, oi kuidas ma väiksena neid kadestasin! :D)

    ReplyDelete