04 May 2015

Ontic Minerals for the win.

Näitan Teile täna, kuidas on kolme tootega võimalik oma ilu särama lüüa ja teha kaunis suviselt särav jumestus kasutades ainult Ontic Minerals tooteid.(va. ripsmed ja kulmud)
Ma armastan Onticu tooteid südamest. Selle brändi puhul piisabki vaid kolmest tooteid, et teha väga glamuurne ja särav meigipõhi, mis on veekindel ja väga kauapüsiv.


Kasutasin silmade alla valgustpeegeldava efekti andmiseks kullasäraga riisipuudrit toonis R03 Mystery of Venus. Põhja tegin päikesepuudriga toonis B02 Sunkissed. Põsed said kauni õhetuse päikesepuudriga toonis B04 Regards from Africa. Ma armastan seda tulemust ja selle värskust. Kindlasti minu selle suve lemmikcombo. 


12 comments:

  1. Tõesti super tulemus! Mis pintsleid sa nende jaoks kasutad?:) ja mis nahatyybile nad rohkem sobivad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ontic sobib absoluutselt kõikidele nahatüüpidele :)
      Kasutan silmade alla RT setting brush'i, üle näo MAC'i kabukit ja põskedele Sigma angled countour brush'i :)

      Delete
    2. Nii ma veits tüütan sind veel:D Kas see Sunkissed toon on punaka või kollaka alatooniga? Ja kas sa neid pilte tehes olid ise pigem päevitunud või valgem? Ma olen alati jännis selle värvivalikuga, tahaks midagi, mida saaks suvel ka kanda, aga samas, et ei oleks ebaloomulikult pruun nägu. Ja endal on nahk kollase alatooniga. Vaatasin seda "Vana Tallinnat", aga äkki see jälle liiga hele:S:S:D

      Delete
  2. Vauu, tõesti väga kaunis tulemus jääb :)

    ReplyDelete
  3. need tooted on vist päris looduse-ja nahasõbralikud? :) tunduvad head

    ReplyDelete
  4. Kas see päikesepuuder Sunkissed ei kuiva naha? Kui mul on kombineeritud nahk: T-tsoon rasune, aga põsad kuivad, kuid aga põsadel akne armid ja mõned vistrikud näol. Kas peaks sobima?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei kuivata ükski Ontic Minerals toode nahka :) Sheavõi on super niisutav toode Onticu puudrites. See toode sobib kõigile ja väga hästi probleemse nahaga inimestele :)

      Delete
  5. Mul on seda riisipuudrit vaja! Mega tulemus!!!!

    Kas see toode on mida kasutasid: http://www.onticminerals.ee/riisi-kinnituspuuder/mystery-of-venus.html ?

    ReplyDelete
  6. Gretel, mul on väga kuiv nahk. Kas kuiv nahk ja mineraalkosmeetika sobivad üldse kokku?
    Olen ka lugenud, et sel juhul kasutada pigem pressitud mineraalpuudrit. Mis on sinu arvamus? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sobivad, Ontic Minerals ei ole 100 % mineraalne, vaid 100% looduslik mineraalidega suurepärane looduslik kosmeetika, mis teeb Su nahale tohutult pai ja viib selle PH taseme normaalsele tasemele tagasi korraliku kasutamise järel. Pressitud puudritele on lisatud tavaliselt lisaaineid, mis võivad poore ummistada. Soovitan siiski tolmpuudrit ja kindlasti soovitan proovida Onticu tooteid.

      Delete
  7. Armas Gretel! Soovitan Sul proovida LUMI näokreeme. Mina sain oma näonaha nendega korda ja ei vahetaks enam millegi vastu. Mul on olnud väga suuri probleeme ummistunud pooridega ning kuna igasugused ebapuhtused häirivad mu silma meeletult, olen krooniline näo kakkuja. Kuna LUMI kreemid sisaldavad kanepiõli, siis olen peaaegu terve pudeli kanepiõli oma näol ka puhtalt ära kasutanud ja see on ka andnud meeletult häid tulemusi. Isegi nahaaluste punnidega. Punetus ja põletik ja kõik kaob meeletult kiiresti. Võib-olla oled Sa juba katset teinud nendega, kuid kui Su tänast instagramipilti nägin, mõtlesin kohe Sulle kirjutada! Olen päris palju uurinud ka ingliskeelset materjali kanepiõli kohta ning ma soovitan sul väga seda proovida! Minul hakkas see igapäevasel kasutamisel nägu natuke kuivatama, niisiis olengi vaheldumisi kasutanud kanepiõli ja LUMI kreemi. ja tulemus on ikka vägaväga hea, võrreldes sellega, mis varem oli. Ummistusi on väga vähe, vistrikke peaaegu ei tekkigi, kui siis ainult nende mõnede ummistuste kakkumisest... ja lisaks sellele on kanepiõli mu kulmud ka kasvama pannud :) Mõtle sellele. (ja see pole mingi reklaam, olen olnud juba üle 10 aasta oma näonahaga kimpus ja ikka väga õnnelik, et lõpuks midagi mulle sobivat leidnud olen. Tundub, et sul on väga sarnane näonahk minu omale, nii et proovi kas või üksikutel punnidel ja punetustel esialgu kanepiõli, ma usun, et see aitab sind ka!)

    ReplyDelete