01 July 2015

REVIEW: HAIRBURST vitamins for healthy hair

Ma tean, et sellest on juba nüüd üksjagu aega möödas, kui ma alustasin oma esimest kuuri Hairburst vitamiinidega. Tegin tegelikult oma kogemusest ka video, kuid video üleslaadimisega on hetkel natukene keerulisemad lood ja otsustasin alustuseks siiski ühe korraliku arvustuse kirjutada. Pole ma ju tegelikult päris kaua kirjutanudki.





Mida Hairburst vitamiinid sisaldavad?
1.Kollageen ja MSM
2. A,C -ja  D vitamiine
3.B-rühma vitamiinid
4. Biotiin ja räni
5.Fool -ja pantoteenhape

Mida Hairburst lubab?
Hairburst on teaduslikult välja töötatud ja sisaldab suurel hulgal olulisi toitaineid, mis aitavad hoida juuste tervist.* Hairburst on uus lähenemine juuksehoolduses – professionaalne toode, mis toimib seestpoolt väljapoole. Biotiin, seleen ja tsink aitavad säilitada juuste normaalset struktuuri. Hairburst on toodetud tehases, kus käideldakse ka piima, soja, kala ja teravilja. Hairburst ei sisalda loomset päritolu želatiini, maitseaineid, magusaineid, maapähkleid, tärklist, pärmi ega laktoosi.

Kuidas Hairburst vitamiine kasutada?
2 kapslit päevas - mõlemad hommikul. Toidulisandid ei asenda mitmekülgset ja tervislikku toitu. Rasedad, rinnaga toitvad emad, retseptiravimite kasutajad või arstliku järelevalve all olevad isikud peaksid enne tarvitamist nõu pidama perearstiga. Kui kasutamisel esineb kaebusi, peatage toote tarbimine ning pöörduge arsti poole. Ärge ületage ettenähtud annust. Hoida jahedas ja kuivas. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Kui korgialune plomm on katki, ärge toodet kasutage.

Mida ma tootest ootasin?
Kuna küsisin need kapsid endale testimiseks ise,siis olid ootus ja lootus suur. Kuna olen peale juuste tumedaks värvimist nendega pidevalt kimpus olnud ja siiamaani on ainuke toode, mis mind aidanud on PLACENT ACTIV . 
Ootasin tootest eelkõige juuksekasvu kiirenemist ja juuste üldise struktuuri paranemist.

Minu kogemus Hairburst vitamiinidega. 
Sain vitamiinid täpselt enne reisile minekut ja järgmine juuksuri aeg oli mul kohe reisilt tulles,ehk siis esmast tulemust märkasin nädalaga. Juuksuri juurde jõudses oli ka tema üllatnud, sest väljakasv oli isegi suurem, kui mul see tavaliselt oleks kuu ajaga. 

Peale esimest nädalat kasv veidikene aeglustus, kuid oli siiski kiirem kui tavaliselt( see esimene ots oligi miskit ulmelist). 
Mul tekkis juurde palju beebijuukseid ja ausaltöeldes tekib neid veel tänaseni. 
Asi, milles ma natukene pettusin oli juuste üldise struktuuri paranemine. Uued juurde kasvavad juuksed olid küll ülimalt siidised ja siledad ning on näha, et nad on kindlasti tervemad ja elujõulisemad. Kuid ma lootsin siiski, et vitamiinid parandavad kõikide juuste üldist struktuuri ja aitavad vabaneda ka lõhenenud otsadest jne. Muidugi ei saa jätta mainimata, et sõin tablette vaid 1 kuu ja ehk see oligi liiga palju loota, et 1 kuu nii suuri imesid teeb. 
Üleüldiselt olen vitamiinidega väga rahul. Meeldib väga, et vitamiinid toimivad seespidiselt ja, et on näha kuidas nad mu uute väljakasvanud juuste struktuuri on märgatavalt parandanud. 
Hoiatan muidugi, et kapslid on väääga suured, nii et kellel on raskusi suurte kapslite neelamisega( nagu mul) peaksid seda kindlasti ettehoiatavalt teadma. 
Kuna kapslid on seespidine ravi , siis usun mina, et nad on kindlasti pikaajalisema toimega kui on seda pähe määritavad seerumid ja šampoonid( mitte, et need vähem toimiks).





Hairburst juuksevitamiine saate tellida SIIT . 
Kui kasutad sooduskoogi: "greteliblogi" saad tellida tooreid -5% soodsamalt. 

1 comment: