08 August 2013

Chit chat

Niisiis, lähen esmaspäeval juuksurisse ja tahaks tulla sealt välja selliste juustega
Miks ma seda teen?
Esiteks sellepärast, et ma olen viimased aasta aega päris palju oma juukseid blondeerijaga lõhkunud. Nimelt pole ma terve see aeg enam loomulik blond olnud. Üks hetk lihtsalt sai siiber niisama triibutamisest ja värvisin mitu korda jutti ülepea juukseid juuksuri juures. Erinevate toonidega küll, kuid blondil siiski aluseks vesinik , mis mu juuksed väga koledaks( minu arvates) muutnud. Nad on elutud ja kuivad ja ükski mask ega õli neid pikemalt kui üks päev paremaks ei tee. 
Teiseks kipuvad mu blondid juuksed mingi aja peale rohekaks tõmbuma( võibolla kujutan ette,aga nad on sellised imelikud) ,mida ma ka enam välja kannatada ei suuda. 
Kolmandaks I neeed a change. Olen eluaeg vaid juukselõikustega enda juustesse muutust toonud, kuid nüüd otsustasin, et aitab kah , proovin ära selle mida olen tahtnud juba päris ammu proovida.


Samuti hakkan ma nüüd uuesti juukseid tagasi kasvatama( uudis mu pikkade juuste fännidele :D) 


Let's hope for the best & esmaspäeval pärast juuksurit teen teile väikese pildiseeria oma värsketest ja loodetavasti elavamatest juustest .

Seniks päikest :) 

2 comments:

  1. Jee. Ma olen su pikkade juuste suurim fänn. Oiiii! Sa oled nii hott nende juustega. Ei jõua su juuksurijärgset soengut ära oodata. Nii põnev!

    ReplyDelete
  2. Hea valik. See värv on imeilus!

    ReplyDelete