03 October 2013

Garnier Sensitive BB Cream vs Loreal Nude Magique CC Cream

Kuna kasutan neid kahte toodet vaheldumisi juba päris pikalt, siis mõtlesin nii enda kui Teie jaoks võrdlus pildid teha. Kumb siis siiski parem on ? 

I've been using these two products for awhile now and I've been wanting to make pictures to see the differences of them more clearly. So witch one is better? 


Esiteks räägiks pakenditest. Ostma kutsuks mind esimesena pigem Loreali kreem, mille ma tegelikult esimesena ostsingi. See tuub näeb kuidagi väljapeetum ja kenam välja( mitte küll minu oma, sest see on juba liiga ära kasutatud, kuid algselt).Garnieri kreemi ostsin, kuna tahtsin seda lihtsalt väga proovida. Selle tuub ei näe küll halb välja, kuid pigem ei kutsuks mind ilma eelneva teadmiseta ostma. 

At first I would like to talk about the pacages. The package of Loreal creme is more appealing and this was also my first choice to buy. I boyght Garnier cream because I really wanter to try it,but if I hadn't known anything about this product then I would not randomly but that. Why? Because the package in my opinion is not attractive at all. 


  GARNIER  Sensitive BB Cream                          LOREAL Nude Magique CC Cream

Ma kasutan neid väga erinevatel aegadel, seega teksuurilt ei oska ma öelda kumb mu lemmik on. BB kreem on kindlasti paksem ja heledama , natukene hallikama pigmendiga. CC kreem on väga kerge koostisega , väga vedel ja alguses täiesti valge, siis roheline ja edasi siis sulandub nahatooniga, selle punetus neutraliseerides. Kindlasti on CC kreem ka kergem , kuid samas sobib mulle pigem siis kui olen päevitunud. See kreem küll sulandub ükskõik millise nahatooniga muudab see näo siiski natukene liiga kollaseks ja kahvatul näol paistab see eriti välja. BB kreem on seevastu kahvatul nahal ilusam, kuid suvel on see kindlasti näole liiga raske ja isegi kõige tumedam toon on liiga hele. Võin käsi südamel öelda, et mõlemad tooted meeldivad mulle ja teevad oma töö väga hästi ära. CC kreemi juures meeldib mulle eriti veel see, et kui seda kanda peale kaks kihti siis pole isegi peitekreemi vaja,sest see tõesti peidab kõik punetused ja punnid. Kuidas Teile tundub, kumma katvus ja välimus parem on ? 

I use these creams in very different situatsions. BB cream is definately lighter ( a bit of greyish)  and thicker. CC cream is soft and really mild . At first it is white, when you put it on your face it's green and then it blends into your skin tone and hides rednesses. CC is better when being tanned, because it can leave your skin quite yello it you are very pale. BB cream however is really pale and fits perfectly with pale skin but at the same time it is too light and heavy to wear at the summer. I can honestly tell you that I really like them both . 
What do you think wich ones coverage is better ? 



Kas Te olete kumbagi nendest kreemidest kunagi proovinud? Kuidas Teile need meeldivad? 
Have you ever tried these producs? Wich is your favourite? 

xx
G

7 comments:

  1. Ma ise kasutan ka aegajalt Garnieri BB kreem ja mulle tundub see hästi kerge just olevat. Ja ka CC-kreem on mul olemas, Maxfactory oma, see mulle väga meeldib aga on veidike raskem näole.. kuid siiski.. väga hea toode:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma pole jah kahjuks kõiki saanud proovida, kindlasti usun, et kallite firmade seast leiaksin enda rahakotile mittesobiliku , kuid samas ideaalse toote, aga pigem ei proovigi enne kui ei saa lubada :)

      Delete
  2. Garnieri BB kreem oli esimene, mida kasutasin ja milles ka pettusin. Mul tekkis selle vastu tohutu lööve, mõlemad põsed olid täis jubedamast jubedamat aknet ja see oli minu jaoks umbes kolm tooni liiga tume :( See-eest soovitaksin hea meelega Avoni BB kreemi ja Maybelline'i rohelist BB kreemi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahjuks on nahad jah väga erinevad, ma igapäevaselt neid tooteid ei kasutagi just sellel samal poore ummistaval põhjusel, kuid need on hea asendus jumestuskreemile, mille vastu olen ma allergiline :)

      Delete
  3. Ma tükk aega vaatasin Su neid pilte ja mõtlesin kas proovin seda CC kreemi või mitte.Täna sai see soetatud ja ma olen niiiiiii rahul.
    Tõesti,kui kaks kihti peale panna,siis see katab kõik ära.
    AITÄHH AITÄHH AITÄHH! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mis Sa ikka mind tänad, aga palun :) Hea meel, et sobis ka Sulle :)

      Delete
  4. Ma olen nüüd nii 3 nädalat iga päev Garnier-i kreemi tarvitanud ja olen sellega päris rahul, tundub nahka hästi toitvat, ka toon sobib jne. Aga tahtsin seda küsida, et kas Sul ei ole probleemi sellega, et ta on liiga läikiv? Hommikul ma seda väga ei märkagi (või siis võib-olla ei tule silmad veel nii lahti) aga päeva peale ülikoolis hakkab kuidagi väga laup läikima.

    ReplyDelete