04 October 2013

Miracles of a make-up

Ma tahan hakata meigiga ja meigita postitusi tegema. Mõtlesin, et alustan endast ja näitan Teile kui suur on vahepeal meigiga ja meigita vahe. Kuna armastan jumestamist ja kosmeetikaga mängimist ülekõige, siis olen ka suur tugeva meigi austaja. .Loomulikult armastan ma igapäevaselt näos kergust ja tahan, et kosmeetika mu näos mu halba näonahka veelgi hullemaks ei muutaks. Kord nädalas meeldib mulle eksperimenteerida ja end eriti kauniks teha.

Minu arvates on vahe suur . Mis Teie arvate? 

I have a idea to start making before and after make-up posts. I will start from myself. I would like to show you how much difference does it make. I'm not trying to tell that everyone should wear this kind of make-up every day , but I just want to show how you can make your skin and face look very different just with using the right make-up. In Daily basis I'm not a big fan of heavy make-up, but from time to time I like to experiment with make-up and make myself look more beautiful.

The difference in my change is large, don't you think?!


Kas ja mis situatsioonides meeldib Teile tugev meik? Kui tihti Teie end tugevalt meigite?
Do you like heavy  make up and if so , in wich situations do you like it? How often do you wear heavy make-up? 


xx
G

17 comments:

  1. Gretel , mis sa enda kulmude jaoks kasutad?

    Kasutan ise silmapliiatsit koguaeg - aga see j2tab veits ''v6ltsi'' ilme.

    Heavy make-up - usun et peaaegu kunagi ei kasuta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kulmupuudrit kasutan: Manhattani ühest palettist kõige tumedamat pruuni tooni, MUS KAKAW ja nüüd siis ostsin eile Artdeco kulmupuudri mida hakkan proovima :)

      Delete
  2. Mulle heavy makeup väga meeldib, aga endale seda teha ei õnnestu. Enda meelest kuhjan küll asju näkku nii et vähe pole, aga tulemus ikka kuidagi liiga loomulik:D Sa oskad mu meelest väga hästi kontuurida. Seal peab omajagu julgust olema, sest alguses tundub nagu oleks indiaanlane aga kui ära hajutada siis nii ilmekas ja kena:P

    Tahtsin seda ka küsida, et kuidas teed nii, et kui paned pösepuna ja kontuurid, siis ei tule alusmeik probleemsetelt kohtadelt maha ja ei hakka välja paistma. Mul ka tihti näoga häda, aga siis kui jumestuskreemi ja peitekreemi ära panen, siis pösepuna tömbab köik maha nö.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ütleme , et julgust eksperimenteerida mul on, ma olen tegelikult jumestusalaselt vaid algajate koolituse läbinud, kuid plaanin ka edasi õppida, kõik see tugev modelleerimine on mul enda õpitud ja kaitsetatud :)
      Kas Sa kasutad ka kinnituspuudrit( mineraalset , press või tolm?) jumestuskreemi ja peitekreemi peale? Kui ei siis on see arusaadav, sest siis on sellised asjad väga sagedased juhtuma, samuti võib jääda tulemus laiguline ja mis kõike veel. Kasuta kindlasti ka puudreid!!

      Delete
  3. Väga ilusad kulmud! :)
    Ise endale väga tugevat meiki ei tee, aga meeldib küll. Mitte kindlalt igapäevaselt, aga mõnele õhtusele üritusele miks mitte. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitähh, nad pole küll alati ilusad olnud, kuid siiski aitähh :)

      Delete
  4. Lugesin kõik postitused ühe hooga läbi :D
    Mul on samuti probleemne näonahk ja olen umbes miljon toodet ära proovinud ja sama palju kordi arste külastanud ja mitte miski ei toimi. Soovitan sul proovida Nurme Seebi sügavpuhastavat näoseepi. Mu nahk on küll kaugel ideaalsest, aga see seep on ainuke toode, mis on olukorda märgatavalt parandanud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ausalt olen peaagu kõike proovinud - ka seda seepi! Ei sobinud, sest kuigi mu nahk on väga probleemne,on see samaaegselt ka ülitundlik ja vahepeal kuivav ja ketendav, seega oli see seep minujaoks liiga tugev ja tekitas näol väga kiskuva ja paha tunde. Kasutasin alles eile viimase tükikese seda seepi ära, lõpuks on see otsas, sest paremaks ei teinud see midagi :(

      Delete
  5. Väga kihvt idee ja näed selle meigiga väga kena välja! :)

    ReplyDelete
  6. Mida Sa kontuurimiseks kasutad?

    ReplyDelete
  7. Sa pead vist tegema mingi tüdrukute õhtu ja õpetama meid meikima.:D

    Väga ilus.:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, kindlasti korraldan kunagi Teile peo tänamaks,et mind toetate :) Ausalt :)

      Delete
  8. Kordan kedagi siit eelnevatest, ''Sa pead vist tegema mingi tüdrukute õhtu ja õpetama meid meikima.:D '' ;)

    ReplyDelete
  9. Mulle meeldib igapäevaselt olla ''värske'' näoga aga kui on õhtul kuskile minek, siis ma lausa naudin tugevamat meiki ja katsetamist erinevate toonidega. Sellepärast ma võtangi spetsiaalselt kauem aega, et saaksin rahus mõelda ja ''joonistada'' :D Tahtsin veel öelda, et sa näed mõlemat pidi ilus välja :) ole tubli ja külasta ka minu super uut blogi! (stiilistaar.blogspot.com)

    ReplyDelete
  10. Üks asi mis on mind aidanud (ka kosmeetikus käimine aga see "taastumisaeg" on kohutav) ON Lushi maskid. Näiteks honey mask - see on tõesti super. Korralik saun, näo puhastamine ja siis see mask. tõesti, see aitab. olen sellest oma blogis ka kirjutanud www.cosmeticpsower.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. That look flawless! I love it!

    I am a new follower to your blog and so far I am really loving all your posts! It would mean a lot to me if you could check out my blog? :) let me know what you think :) xox

    Thank you :) ☼

    ReplyDelete
  12. Mul oli varem näonahk punetav ja erinevat tüüpi vistrikke oli palju. Päris aknega tegu polnud, aga siiski väga nõme oli. Kasutasin samuti erinevaid tooteid. Garnieri pure'i tooted on muidugi head, kuid kõike nad ära ei ravinud. Nüüdseks on mu näonahk täiesti puhas, ei puneta, paari kuu jooksul ehk tuleb mõni üksik vistrikumuhuke naha alla, kuid hoolsalt sügavpuhastavate toodetega näo pesemine aitab vistriku valmimist takistada (kasutan Garnier 3in1 pure toodet).

    Kuid kuidas ma üldse jõudsin selleni, et mu nägu täiesti korras on ning julgen ka ilma meigita igapäevaselt ringi käia ning tunnen ennast sealjuures ilusana :)
    1) Näen, et pigistad vistrike: ära jumala eest tee seda! Tean seda tunnet täpselt, kui näpud sügelevad ja tahavad kakkuda nii tavalisi vistrike kui ka komedoone, mida näeb ainult lähedalt vaadates. Lõpeta pigistamine kohe ning kasuta mõnd ennetavat sügavpuhastavat toodet juba siis, kui vistrik alles vaikselt naha all kasvama hakkab.
    2) Ära kasuta ülearuseid tooteid. Naha igapäevane nühkimine švami/ kooriva toote ning kuuma veega teevad naha esialgu kuivaks - ära hakka kohe kreemitama, sest inimese keha ise toodab nahka kaitsva ja niisutava kihi peale. Nii toimib see kogu kehal. Hea oleks, kui sügavpuhastaksid nahka kord nädalas. Inimesed on aga väga erinevad, seega - kui pead vajalikuks koorida igapäevaselt, siis soovitan seda teha vaid õhtuti - nii jõuab nahk öö jooksul oma loomuliku mikrofloora taastada.
    3) Kuigi meikimine on tore tegevus, siis püüa seda kanda võimalikult vähe. Minu naha taastumine algas siis, kui tulin varahommikul ühest linnast teise ning läksin otse kooli ilma, et oleksin meikida jõudnud. Juba sellest päevast aitas, et ma mõistaksin, kui väga on nahale meigitoodetest puhkust vaja.
    4) ALATI pese enne magamaminekut meik maha. Ma ei tea, kas teed seda või ei, aga isegi kodust eemal viibides, peolt tulles oleks hea, kui kasvõi varahommikul magama minnes näo korralikult puhtaks pesed.
    5) Kasuta BB kreeme. Ma ei tea, kas teed seda või ei, kuid BB-kreemid on nahale ülisõbralikud.
    - kaitseb nahale kahjuliku UV-kiirguste eest
    - on olemas vistrikevastaseid BB kreeme ning neid on erinevaid nii kuivale, rasusele kui ka tavalisele nahale - iga nahatüübi jaoks :) (PS! See, kui näos on palju vistrikke, ei tähenda, et nahk oleks rasune. Naha kuivust/rasusust saad kontrollida nt oma käelabadelt või säärtelt)
    - annab jume, kuid on ise väga õhuke ning märkamatu ja loomulik.
    tip: kui BB kreem tundub esialgu olevat liiga vistrikke ja punetust mittekattev, siis soovitan seda segada mõne paksema jumestuskreemiga, kuid siiski ei tasu väga palju lisada.

    Võib tunduda imelik, kuid tõsi: lisaks aitab vistrike kaole kaasa hästi hea ja hooliva ja armastava kaaslase leidmine, samuti temaga regulaarne voodis hullamine :) (Kui keegi mõtleb, siis üheöösuhted ei anna niipalju rõõmu ega tooda seetõttu kehasse piisavalt dopamiini ja teisi "õnnehormoone", et vistrike kaole ja immuunsüsteemi tugevdamisele kaasa aidata).

    Pikk jutt sai, aga rakendades võimalusel kõiki neid punkte, on vistrike kadu garanteeritud!

    ReplyDelete