03 October 2013

My favourite second hand shops

Kuna mult on päris mitu korda küsitud kaltsukate kohta , mida ma külastan , siis mõtlesin, et teen selleteemalise lühikese postituse. Enamasti käin kaltsukates Tartus, kuna siin ma elan ja mulle meeldib väga tihti neist läbi hüpata , kas töölt koju minnes või vabadel päevadel. Vahepeal harva satun ka teistesse linnadesse. Tartus on mu lemmikuteks kindlasti Humana( Kompanii 1C ; Kuperjanovi 20) , Hot! ( Vahi 5; Jalaka 46;  Puiestee 71A ; Kuperjanovi 18A) , Täitsa Kantav( Jaama 143B)  ja City Boutique .

Miks ma käin Second Hand poodides?
See on kindlasti minu viis "roheline" olla. Mulle meeldib taaskasutus, vanader riiete ilusamaks tegemine ja riiete vahetamine. Milleks visata ära täiesti korralike asju, mida Sa enam ei kanna?! Selleks korraldame sõbrannadega aeg -ajalt ka sellist üritust nagu SWAP( riiete vahetus pidu). Selleks, et olla stiilne ja käia hästi riides ei pea alati ostma kalleid ja uusi asju. Stiilne saab olla ka taaskasutusriietes.

Lisan siia ka nüüd kolm outfiti , kus kõik mis mul seljas/jalas on saadud Second Hand poodidest.








Milline outfit on Teie lemmik? 
Kuidas suhtute Teie Second Hand poodidesse? Kui palju Te neid külastate? 

xx


6 comments:

  1. See teine komplekt on nii äge, täpselt my cup of tea :)

    ReplyDelete
  2. Mina olen kahe käega second hand´ide poolt, sealt võib leida väga hea hinnaga super asju :)
    Eriti tänuvaart on nad tänapäevase kiirmoe tõttu, kus kõik vahetub nii kiiresti ja suuri summasid raatsiksin panna peamiselt just klassikaliste esemete alla. See must pintsak on sul küll väga hea ning klassikaline leid! :)

    ReplyDelete
  3. Mul ei ole midagi second handide vastu, aga ei külasta neid. Nimelt need korrad kui ma olen sinna sattunud ma ei ole kunagi midagi näinud, mis mulle meeldiks. Samal ajal ma aga olen näinud palju väga ilusaid riideesemeid teistel, mis on saadud second handidest ja alati imestan, et kuidas see võimalik on:D Ju siis see oskus leida pärleid tuleb kogemustega:)

    Piltidel olevad outfitid väga lahedad ja jälle ma mõtlen, et no kuidassss???

    Inger
    www.ingerr.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ma ei hakka siis üldse ütlema, kui palju( või kui vähe), need komplektid kokku maksid :) Soovitan rohkem aega võtta, käia, uurida igasugu kampaaniate kohta ja mis kõige tähtsam: PEAB VÕTMA AEGA TUHLATA IGASUGU KASTIDES, sealt leiab tavaliselt parimaid leide liiga odava raha eest :)

      Delete
  4. Eesti kaltsukates käin ma väga harva..Ma ei ole sealt kunagi midagi head leidnud.Ja mu arust on kuidagi väga üle hinnatud ka need asjad..kui ma võrlden nt poehindadega.Ükskord käisin Raatuse tänava peal mingis kaltsukas,nime ei mäleta..Seal olid ühed lahedad kingad aga need olid üsna kulud ehk siis neid oli ikka kantud.Ja hinnaks oli 22 euri.Mu arust on seda meeletult palju.
    Aga mul elab elukaaslane Soomes ja siin tasub käia.Kõik oma talvejoped ostsin juba suvel ära,korralikud ja mõned on isegu uued.Kõige kallim jope oli 15 euri aga täiesti tutikas H&M oma.;) Siit leiab igasuguseid asju.
    Just eile käisimegi.Hommikul kell 11 läksime ja õhtul 19 jõudsime alles tagasi..Ja jõudsime käia ainult 5s kaltsukas. Ilmselt ma ei saa pikka aega enam öelda,et pole midagi selga panna,sest tagasi tulin 5 kotiga :P

    ReplyDelete