07 October 2013

New in: Kaubamaja osturalli


Paar päeva tagasi käisin Kaubamajas osturallil. Alguses läksin lihtsalt sellepärast, et näha kas midagi head seal üldse on ja mõtlesin ka kingiloosi jaoks mõned asjad soetada. Kaasa tulid minuga ka mõned tooted mis soetasin endale. Possibility Vanilla Creme Brulee sattus mulle näppu,kuna mu kehakreem just sai otsa ja teadsin, et pean endale nii kui nii uue soetama. Olen väga suur magusate lõhnade armastaja ja sellepärast osutus mu valikuks just selline magusalõhnaline kehavõi. Green PharmacY Herbal Cosmetics takjajuureõli ja argaaniaõli mask tõmbas mind , kuna tahan väga oma juuksed tagasi kasvatada ja see mask lubab mulle kõigi oma muude toimeainete seas ka juuksekasvu kiirendamist. Loodame, siis et ma ei pea pettuma. Artdeco silmalainer'i soetasin, kuna otsin endale kasutamiseks head ja lihtsat lainerit , kuid siiamaani olen pidanud nii paljudes pettuma, kuid kuna Artdeco toodetes pole ma pidanud siiamaani kunagi pettuma, siis loodan ja ootan ka sellest tootest parimat. Artdeco mineraalne jumestuspuuder lendas mu ostukorvi pealmiselt katsetamiseks, kuid kardan, et see on hetkel mu nahatooni jaoks natukene liiga tume. Garnier PureActive Daily Energising geelias igapäevane nahakoorija tõmbas mind oma värske ja puuviljase lõhna pärast ja loodan , et ma ka toimes pettuma ei pea. Londa Professionals juukseotsa seerum sattus mulle näppu kuna ka see toode sai mul just otsa ja selle toote hea hind tõmbas ja sundis mind kohe seda proovima . Viimasena otsustasin soetada endale ka Garnier Nordic  Moisture Match kuivale ja väga kuivale nahale mõeldud kreemi. Ostsin selle just öiseks kasutamiseks, kuna mu väga rasusel ja probleemsel nahal on ka palju kuivi ja ketendavaid kohti ,siis tahaksin seda parandada öise tugeva niisutusteraapiaga oma näole. Loodan, et see toimib. Kuna need tooted on kõik minu jaoks uued ja kasutan neid kõiki esimest korda tuleb ka enamuste kohta kindlasti varsti teile ülevaade kuidas ma tootega rahul olen,mis meeldib, mis mitte. 

A few days ago I went to see what Kaubamaja Osturally has to offer to me. I wanted to get something to the Giveaway but I also got some things for myself aswell. Possibility Vanilla Creme Brulee got into my hand because I just ran out of bodycream so I really needed a new one. Green PharmacY Herbal Cosmetics oilmask with burdockrootoil and arganoil caught my eye because it promised me to speed up hair groth. And as I'm really trying to grow my long hair back I really want to try that oil out. I've been looking for a good eyeliner for awhile now, but I've had many disappointments. But I've never been disappointed bu Artdeco so I bought myself Artdeco Hight Precision Liquid Liner 01 . I also bought mineral foundation from Artdeco , but I'm arfaid that it's too dark for my skintone at the moment, but I'm pretty sure it suits for counturin aswell. Garnier PureActive Daily Energising gel scrub got me with it's refreshing and fruity smell and I really hope that it does it work aswell. Londa Professionals hair serum war really cheap and as I'm out of my hair serium I thought why not to try out something new. And last but not least I bought myself Garnier Nordic Moisture Mach facecream for dry to very dry skin. Why? Because as my skin is really bad, damaged and oily, it also gets really dry from time to time, so I thought I'd try out using really moisturizing cream for a night time. I hope it makes a difference and makes my skin more smooth. 
And as I'm usin all of these products for the first time I can assure you that there will be reviews for most of them for you to shere with you my first impressions and thoughts about products. 

Kas keegi Teist külastas ka osturallit? Mida head Teie endaga sealt kaasa viisite?
Did you visit Kaubamaja osturalli? What goodies did you get from there?

xx
G

6 comments:

  1. Seda juuksekasvu kiirendavat maski tahaks isegi proovida :P Ei kasva nad mul üldse...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul kasvavad tegelikult väga kiirelt, aga tahan veelgi rohkem kiirendada seda protsessi :)

      Delete
  2. Kas Artdeco mineraalne jumestuspuuder, mille osturallilt ostsid, on sama toode: http://gglamspot.blogspot.fi/2013/09/review-artdeco-mineral-concealer.html ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei, see mille lingi saatsid on peitepuuder, see mille osturallilt ostsin on jumestuspuuder :)

      Delete
  3. Sel korral ostsin ainult Macadamia õli, mille sain hinnaga 8.10 € :) Jeiii. Tavahind kaubamajas teatavasti üle 13€

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mõtlesin ka ise korra selle peale, aga siis millegipärast otsustasin seda Londa seerumit proovida:)

      Delete