15 April 2015

MOEBLOGIJATE KIRBUTURG w/ ONTIC MINERALS

Pühapäevaltoimus selline tore üritus nagu Moeblogijate Kirbuturg. Olime Ontic Mineralsiga ka kohapeal olemas. Tutvustasin tooteid ja näitasin inimestele, kuidas need mõnusad tooted nahapeal istuvad ja rääkisin, mida head nad kõik nahale teevad - ühesõnaga  tegin tööd. 



Kuna ma ise väga palju ringi liikuda ei saanud, siis on piltide arv suht kesin ja ka minu arvustus sellest üritusest kesin. Üldmulje oli tore. Tundus, et müüki ikka kõigil oli ja riided tundusid kaugelt väga ilusad. Kahju, et ma eriti uudistada ei jõudnud. 


Minu "boxi" kõrval oli Salon + . Nad tegid suurepäraseid soenguid ja jagasid nippe ja toredaid sampleid Joicolt ja Digilt. Sain endale ka paar toredat toodet uudistamiseks ja samuti ilusad lokikesed. 




Mulle meeldis hullult see, kui sõbralikud kõik olid ja isegi, kui mina peaagu kedagi sealt ei teanud, oli mõnus, et kõik olid väga avatud suhtlema ja jutustama blogide teemal. See oli minu esmane kogemus niipaljude blogijatega oma mõtteid ja tegemisi jagada. Oli hea teada, et mul on palju mõttekaaslasid ja inimesi, kes mind toetavad. 



Suutsin kaks korda isegi meeles pidada, et peaks meike pildistama.Esimene, kelle pildile sain oli üks pisikene armas tütarlaps , kes teatas, et tema tahab ka meikariks saada. Teisena jäädvustasin ühe super laheda blogija(link), kes imekombel ka minu blogi lugejaks osutus. Olin super õnnelik ja mu päev oli kohe ilusam,kui Ta mind kõnetas ja minuga natukene juttu tegi. Aitähh Sulle, Marili! 


Kas Teie külastasite ka Moeblogijate Kirbuturgu? Kuidas jäite rahule? 

PILDID CANON S120





1 comment:

  1. Nüüd kahetsen, et ainult puuderdamist Sinult palusin, oleks saanud ka kauem toolil istuda ja jutustada. Maybe next time :))

    ReplyDelete