08 November 2015

AUTUMN FAVOURITE FROM ONTIC MINERALS

Ma arvan, et nagu paljud juba teavad tulid Ontic Mineralsil kevadel välja Eesti esimesed huulepulgad, mis on 100% looduslikud .
Ma olen olnud siiamaani nende huulepulkade üks suurimaid fänne. Hetkel on minu täielik to-go huulepulk toonis PLUM, mis on lihtsalt ideaalne ploomitoon sügiseks ja sobib peaagu igas olukorras.

FOTO: MARTIN DREMLJUGA

Ontic Minerals huulepulkade suur pluss on veel see, et nad on kui huulepulk ja palsam ühes, kuna nad sisaldavad niivõrd palju kasulike õlisid ja vahasid. Nad ei kuivata huuli absoluutselt ja on huultel ülimalt mõnusad.
Ontic Minerals huulepulkade põhiliseks koostisosaks on ploomituumaõli, mis annab pulgale ka kergelt pählise lõhna, mis muudab selle kasutamise veelgi mõnusamaks. Pulgad sisaldavad muuhulgas ka e-vitamiini, moringa seemneõli , granaatõunaekstrakti ja omega-3 rasvhappeid.

Ontic Minerals huulepulkadega saate tutvuda siin. Proovida saate neid meie Tartu salongis( Vaksali 25), Soovitan soojalt minna ja neid endale huultele proovida, sest need on tõesti proovimist väärt.


KAS OLETE JÕUDNUD JUBA ONTIC MINERALS HUULEPULKASID PROOVIDA? KUIDAS NEED TEILE MEELDIVAD JA MILLISED ON TEIE LEMMIKUD TOONID?

No comments:

Post a Comment