30 July 2013

New purchases - ORIFLAME


Ja jälle ma langesin selle ohvriks, et lõunapausi ajal töökaaslase toodud oriflame uut ajakirja vaatama hakkasin. Tellima pani mind muidugi eelkõige see, et BioClinic adult skin punetuse ja vistrikevastane päeva ja öökreem oli allahinnatud.Muidu maksab see vist ligi 22-23 € ja nüüd oli see 15 € . Olen seda tahtnud juba ammu proovida, kuna olen kuulnud palju head vastukaja selle kohta. Loodan, et selle potsku tühjenemise ajaks on juba tulemusi näha ja saan teile before and after pildid teha oma väga probleemsest nahast.
Teise must have tootena tellisin Nature Secrets vaarika ja piparmündi dušigeeli mida olen jahtinud juba mitu kuud, kuid seda pole juba mitmes ajakirjas olnud. Seekord oli see topeltsuuruses ja samuti väga hea hinnaga.
Viimasena tellisin muidugi huulepulki, sest olen täielik huupepulga fanatt. Seekordsed toonid siis Nude Suede ja Smoke Red.

Jällegi palju rõõmu nüüd mul oma uutest toredatest toodetest.
Loodan, et nad on ka sama head kui ma vaimusilmas neid näen.

Päikest ja nautige suve!

1 comment:

  1. Dušhigeel on väga hea lõhnaga ning teda mõnus kasutada!Üldiselt on oriflame asjad täitsa normaalsed:)Kuna ise konsultant siis hea tellida:)

    ReplyDelete