26 January 2014

New in : Beauty stuff


Umbes nädal tagasi käisin paari Kaubamaja kinkekaarti Tallinna Kaubamajas kasutamas. Minuga tulid koju kaasa mõned väga väga vajalikud ja kaua soovitud tooted. 

About a week or so ago I went to Tallinn Kaubamaja to use my giftcards. I came home with some really needed and great stuff. 


Esimese asjana võtsin endale kolm ecotoolsi pintslit, kaks silmade jaoks ja ühe näo jaoks. Pintsleid ei ole kunagi liiga palju ja need on lihtsalt imepehmed ja mõnusad. 

Firstly I got myself three ecotools brushes. Two for the eyes and one for a face. I can never have too many brushes so they're always highly needed and these three feellike heaven on the skin. 


Mulle väga meeldivad MIYO lauvärvid - odavad ja head. Need toonid on samuti imeilusad ja juba praeguseks leidnud väga palju kasutust. 

I really like MIYO eyeshadows-they are really cheap but realluy good. I love these shades and I have allready used these two quite alot. 


Ja tummipõrinate saatel viimane toode, mis minuga koju kaasa tuli ja mis oli juba nii kaua aega minu soovitud asjade nimekirjas. TheBalm Mary-Lou Manizer, mis on lihtsalt imeline ja mille kohta on kindlasti oodata ka pikemat arvustus. 

And last but not least I got mysealf a product I've been wanting to purchase for such a long time. TheBalm Mary-Lou Manizer is a perfect highlighter and I will surely make a review about it soon to my blog.

Kas Teie olete neid tooteid kasutanud? Kuidas meeldisid ? Mis oli Teie viimane ilutoodete ost?
Have you ever used any of these products? Did you like them? What was your last purchased beauty product? 



1 comment:

  1. Jään Mary-Lou Manizer'i kohta kindlasti arvustust ootama, sest ka endal on see toode wishlistis :)

    http://sonjakutcher.blogspot.com/

    ReplyDelete