16 February 2015

Natural Skinny Herbs

Alustasin NSH kasutamist umbes 2 nädalat tagasi. Kui paki kätte sain siis olin kohe lummatud pakendist, sest ma olen väga suur selliste väga tavaliste pakenduste fänn. Kõik mis on selline too much ei ole my cup of tea
Sain endale proovimiseks 14 päeva hommiku -ja õhtutee. Maitselt olid nad mõlemad väga meeldivad. Hommikutee oli tugevalt kummelimaitseline, õhtutees domineeris meliss( mis on mu suur lemmik). 
Hommikutee rahustas mõnusalt mu soolestiku ja oli meega väga mõnus juua. Kuna ma seda teed juues , midagi muud ei tarbinud( jätsin ka rohelise tee menüüst välja), siis erilist ergutavat toimet ma ei märganud. 
Õhtutee andis mõnusa une ja rahustas samuti soolestiku. Mulle meeldis, et isegi kui olin väga hilja söönud, siis aitas see tee mul suurest söömisest raske tunde kaotada. 
Üheks suureks põhjuseks, miks seda teed proovida soovisin oli soov oma maorohtudest loobuda. Olen juba viimased 5 aastat refluks haiguse tõttu maorohte tarbinud, kuid ma tean kui palju paha need pikas perspektiivis teevad ja otsustasin , et on viimane aeg lõpetada. 
Võin ausalt öelda, et see leevendas mu sümptomed korralikult. Samuti oli peaagu kohe tunda, et mu ainevahetus muutus palju kiiremaks. 
Üks asi, mida ma märkasin alles teekuuri lõppedes oli söögiisu vähenemine. Või pigem, et ma ei jõua , ega taha enam palju ühe korraga süüa. Mis on super hea . 
Kindlasti joon teed ka edaspidi, sest see on juba oma maitseomadustelt väga meeldiv.

Kas Te olete kunagi NSH teesid joonud? Millised on Teie kogemused?

Ps! Järgmise 5 päeva jooksul saate www.skinny.ee kodulehel koodiga 

"Gretel" -10. % soodustust 28 päeva teekuurilt !! :) 



4 comments:

  1. Issand, kui halb postitus. Kiiruga tehtud ja absoluutselt mingit loogikat antud tekstis ei ole. Hâbi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga vabandan,et Sulle ei meeldinud! Üritan teinekord paremini :)

      Delete
  2. nõustun eelmise kommentaariga. PALUN loe oma tekst enne läbi, kui selle avaldad. Piinlik lugeda su postitusi, sest kõik laused on nii seosetud ja läbimõtlemata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Südamest tänan! Hindan anonüümset kriitikat väga! :)

      Delete