25 September 2013

My favourite lipsticks

Heihei mu kallikesed!
Seda, et ma väga tulihingeline huulepulkade fänn olen, te juba teate. Nüüd siis tahaksin Teile tutvustada nelja oma hetke kõige lemmikumat huulepulka.

Hey hey, my darlings!
By now you already know that I am a big fan of lipsticks . Now I'm going to show you four of my 
favorite ones. 


Miks just need? Kõigi nelja värvi armastan ma jäägitult! Kahe puhul on veel suureks plussiks see,et nad on matid ja ülimalt püsivad. 

Why these? All four have fantastic colour and two of them are also really matt and longlasting. 


VÄLGUGA(FLASH)                                        VÄLGUTA(NO FLASH)
MUS First Kiss 
Ideaalne kreemjas korallitoon , mida armastan eriti segada nahavärvi tooniga, siis on see värv eriti pehme ja mõnus .

The perfect coral. I love to mix it with my nude lipstick, that way the colour is really smooth and lovely.

Oriflame Nude Suede
Mõnus roosakas , kuid samas nahatooni huulevärv, mida ma lihtsalt jumaldan. See sobib ideaalselt igapäevaseks kasutuseks, sest kaugelt vaadates jätab mulje nagu huuled oleks värvitud, samas ühtlustab ülimalt kaunilt huulte värvi samaaegselt neid heledamaks ja natukene lopsakamaks muutes. Kuna mu enda huulte värv on tumedam, siis meeldib mulle seda kasutada just sellepärast, et see teeb mu huuli kenasti heledamaks. 

Really nice pinky nude tone witch I absolutely love. It's perfect for everyday use, because from a distance it seems like you don't have any lipstick on. At the same time it makes my lips lighter and fuller. My lips are naturally quite redish , so I love to make them lighter on daily basis. 
Avon Matte Crimson
See värv, on lihtsalt mu viimase poole aasta kõige lemmikum. See on lihtsalt nii kaunis ja naiselik , et võiksin seda kanda igal üritusel ja iga riietusega. Kuna mu hetke lemmikvärv ongi just veinipunane , siis on see ka mõistetav, miks ma just seda alati eelistan. 

This colour is just fantastic. It is so beautiful and feminine and I could use it all the time. My favouite coulor is also winered, so I can underestand why I love this lipstick so much. 

MUS Pout Creme

See huulepulk on kindlasti kõige püsivam huulepulk mu kollektsioonis. See püsib ilma õliga eemaldamiseta järgmise päevani ja isegi veel terve järgmise päeva. See muutub kuludes küll roosakamas, kuid huultele jääb tugev pigment isegi siis kui see salvrätiga eemaldada. Imeline toode pikkadeks pidudeks ja ka värv on suurepärane. 

This lipstick is the longest lasting lipstick in my collection. It stays on for at least 24 hours when you don't remove it with cleansing oil. It turnes pinkish in time, but even when you remove it with a tissue it has such a stong pigment it stays on your lips. It is a wonderful product for long parties. Also I love the colour, it is really beautiful. 


Millised on Teie lemmikud huulepulga toonid? Kas omate vaid üht kõige lemmikumat huulepulka või on neid mitu? 
Witch are your favourite lipstick tones? Do you have only one favourite lipstick or do you have many of them? 


xoxo
G

4 comments:

  1. Mulle meeldivad kõige enam korallitoonid. Alles sel suvel avastasin enda jaoks huulepulgad ja nüüd ei lahku kodunt ilma, et värv oleks huultel. Ühtegi tõelist lemmikut veel pole, kuid eks ma olen selle "õige" otsingul :D
    Tahtsin tegelikult küsida, et kuidas MUS First Kiss püsivus on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul sama värk, huultel peab ikka midagi olema. First kiss pole eriti hea püsivusega, kuna MUS huulepulgad üleüldiselt pole hea püsivusega. Küll aga huulepulk mille sünnipäevaks sain, MUS Pout.Creme.on uskumatult hea, lähen uurin laupäeval kas neil on mõni uus veekindel sari välja tulnud, see oleks super kui.saaksin ka teisi värve nii püsivaid;)

      Delete
  2. "Witch are your favourite lipstick tones? Do you have only one favourite lipstick or do you have many of them?"
    Mitte witch(nõid) vaid which :)

    ReplyDelete
  3. Sul on väga lahe blogi, üks lugeja on sul igaljuhul juures! Vaata ka mingu ilu-teemalist :) www.cosmeticspower.blogspot.com

    minu lemmik ilutoode on kindlasti huulepulk ja kas oskangi lemmikut valida? ei, aga lemmikvärvid on ilmselt midagi sooja oranži ja nude vahepealset ;)

    ReplyDelete