21 September 2013

NEW IN: Skincare

Ma olen tahtnud uusi asju oma väga halval näonahal juba ammu proovida. Kõik mis siiamaani proovinud olen pole mind rahuldanud ja näonahk on vaid hullemaks muutunud

So I've been wanting to try out some new products on my really bad skin for awile now. I've not been happy with the products I have been using lately and for a fact the have been making it worse. 


Olen kuulnud palju kiidusõnu Garnier Nordic Moisture Match kreemi kohta ja olen juba ammu tahtnud selle sarja kombineeritud naha varianti proovida. Ja kuna mul just saidki näovesi ja päevakreem otsa, siis ostsustasin väikese külastuse Kaubamaja Ilumaailma teha. Sealt võtsingi kohe Garnieri kreemi ja küsisin nõu näoveede kohta. Võitjaks osutus Olay Essentials refreshing toner kõikidele nahatüüpidele. Loodame, et ma ei pea pettuma. 

I've heard lots of good words about Garnier Nordic Moisture Match facal cream and been wanting to try out  this creame for compination to oily skin. And as my daycream & skintoner just ran out I decided to take a little trip to Kaubamaja beautistore. I instanly took Garnier creame and askend help for buying a facial toner. The winner was Olay Essentals refreshing toner  for all skin types. I hope I wont have to dissappoint in that one aswell. 



Mida head olete Teie endale viimasel ajal soetanud? Milliseid tooteid näohoolduses eelstate?
What kindof goodies have you bought yourself lately ? What kind of products do you use in everyday skincare? 

xoxo 



2 comments:

  1. Olay-d kiidetakse väga. Mul endal kogemusi väga palju pole, aga ühed niisked salvrätid mu ema vannitoakapis on küll väärt kraam. :)
    Moisture Match on mu uus avastus - mida ma enne tegin!?

    ReplyDelete
  2. Loodan, et see Olay mulle sobib, kui ei siis on paar varianti veel mida tahaksin proovida, kuid alustasin alguses natukene odavamatest variantidest & Moisture Match - nõustun täiesti! See ongi see mida mu nahk on juba ammu vajanud!!

    ReplyDelete