29 September 2013

REVIEW: Artdeco Mineral Concealer

Sellest tootest olen juba varemgi rääkinud, kuid mult on palju küsitud mineraalkosmeetika teemalisi küsimusi ja kuna hetkel on see mineraalne peitepuuder üks mu igapäevane lemmiktoode, siis mõtlesin alustuseks just sellest teile väikese ülevaatliku postituse teha. Mul on kavas ka teha Everyday Minerals mineraalkosmeetikast postitus, kuid teen seda siis kui mu uus pakike kohale jõuab.

So I've been talking about this product earlier, but I've gotten lots of questions about that , so I decided to make you a littler review about it, as it's one of my favourite products to use daily basis. I'd like to make a post about Everyday Minerals products aswell, but I'll make it when my new package arrives. 





Tulemus on selline! Ja võin väita, et selline ta on ka päriselus. Tulemus on küll püsivam, kui lisanka kinnistavat mineraalpuudrit, kuid igapäevaselt piisab mulle ka vaid sellest tootest. Lisan muidugi juurde kas kontuurivat puudrit või põsepuna, aga üldiselt see ongi kõik. Mineraalpuuder lihtsalt teebki imesid. 

And here is the result! And I can assure, that it is the same in real life. It lastes longer when you add  a mineral finishing dust aswell, but daily basis I use only this mineral concealer.I add some blush to add some colour to my skin and I'm done . Mineral cosmetics just makes miracles with your skin. 

Kas ja millist mineraalkosmeetikat Teie kasutate? Kas Teile meeldib mineraalkosmeetika?
What and witch kind of mineral cosmetics do you use? Do you like mineral cosmetics? 


xx



14 comments:

  1. Kas kasutad ka aluskreemi, kui siis millist? Ning kas kuskilt on võimalik sellist testrit saada?
    Tõesti super tulemus! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aluskreemi kasutan ikka, aga tavalist matistavat päevakreemi. Selle testri sain Tallinna Rosalindist :))

      Delete
  2. Pole ise mineraalkosmeetikat veel katsetanud, kuid tulemus on super! :)

    http://mskiku.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Tõesti "vau" effekt. Ei osanud arvatagi, et ainult puudriga on võimalik selline tulemus saavutada, alati ikka jumestuskreeme kasutanud. Peab ka mingiaeg ära katsetama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui katsetama hakkad, siis soovitan Sulle kas Everyday Mineralsi või Jane Iredale kosmeetikat :)

      Delete
  4. ARTDECO mineraalsarjaga on see jama, et tegelikult sisaldavad nad peale mineraalide ka päris palju pahna minu mäletamist mööda. Kahjuks.
    Seega kui soovid päris puhast mineraalkosmeetikat, siis mine kiika näiteks http://mineralcosmetics.eu/ lehele. Hinnad on ka tunduvalt rahakotisõbralikumad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen sellega täiesti kursis,kuid see sattus mulle näppu ja tahtsin selle ära proovida. Olen kursis ka igasugu teiste sarjade mineraalkosmeetikaga ja endale meeldib/ sobib väga Everyday Minerals. Olen umbes aasta juba seda kasutanud ja väga rahul :) Varsti teen ka nendest toodetest väikese review :) Aitähh soovituse eest siiski :)

      Delete
  5. Olen kasutanud Artdeco mineraalpuudrit, see ei meeldinud mulle. Baremineralsi oma oli parem ja veel parem oli Jane Iredale.

    http://fashionwithk.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baremineralsi pole olnud kahjuks veel võimalus proovida. See sari mida ma tegelikult kasutan ja fännan ( Everyday Minerals) on mõistliku hinnaga ja ei teagi, kas lähiajal tahan seda millegi muu vastu välja vahetada. Kallites sarjadest meeldib mulle väga Jane Iredale, sain seda palju katsetada Lana jumestuskoolis, kuid hetkel mu rahakott seda endale veel soetada ei lase :)

      Delete
  6. VAU! Ka mina poleks arvanud, et ainult puudriga sellise katvuse saavutab. Pean kindlasti järele proovima :) Oskab keegi öelda, kus seda puudrit Tartus osta saaks? Sirvisin I.L.U kodulehte, kuid ei leidnud seda konkreetset toodet valikus olevat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selle konkreetse soetasin endale Tallinna Rosalindist :)

      Delete
  7. proovi BellaPierret ka ja siis saad aru,mis vahe on Artdecol ja päris mineraalpuudril :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma tegelikult kasutan Everyday Minerals sarja tooteid, see toode jäi mulle näppu oma odava hinna pärast ja mõtlesin, et kasutan ära, seni kuni ootan oma teiste toodete saabumist. Mulle meeldib see väga ja isegi, kui sellel tootel on lisaks mineraalidele ka muud jama sees ei ole see mu näonahka veel hullemaks muutnud ja toimib ikka väga hästi oma hinnaklassi kohta :)

      Delete
  8. Mina olen kasutanud Micabellat ja Everyday Mineralsi, fännan väga mineraalpuudreid, kuna nad katavad hästi, kuid samas jääb tulemus loomulik. Micabella oli väga hea, kuid hind üsna krõbe, Everyday Minerals odavam ja ka üsna hea:)

    ReplyDelete